Gerda Bos

Coach voor professionele en persoonlijke ontwikkeling

Maak ruimte in je hoofd

Workshops en specials van Gerda Bos Coach Zoetermeer

Ik organiseer verschillende workshops, trainingen en retraites. Dit doe ik "in-company" voor organisaties en bedrijven. Daarnaast begeleid ik heidagen en teamsessies. Ook spreek ik op congressen of symposia. De inhoud stem ik af met de opdrachtgever, evenals het niveau van de workshop, de lengte, de doelstelling en de doelgroep voor wie de workshop is bedoeld. Qua instapniveau van medewerkers is er geen beperking. Als u wilt zien wat deelnemers en opdrachtgevers vinden van mijn voordrachten en workshops, kijkt u dan op de referentiepagina van deze website of op mijn LinkedIn-pagina bij de aanbevelingen. 
Interesse? Neem dan contact op. Dan nemen we de mogelijkheden door voor uw organisatie, team of medewerker(s).

Speedcoaching

WIlt u uw medewerkers steunen bij hun professionele ontwikkeling? Bied hen dan speedcoachingsgesprekken aan. Een kort oplossingsgericht gesprek waar ze meteen mee aan de slag kunnen. Onderwerpen die bijvoorbeeld aan de orde kunnen komen zijn: gezonde breinhygiene, timemanagement, stressmanagement, leiderschap, omgaan met 'lastige' collega's,  effectief communiceren, grenzen stellen of profileren. Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact op.

Teamsamenwerkingstrajecten

Met behulp van boeiende werkvormen en gesprekken verloopt de teamsamenwerking soepeler, is er meer begrip voor elkaar en wordt er prettiger gecommuniceerd. Wilt u meer informatie of referenties, neem dan contact op.

Allerlei inspirerende workshops voor grote of kleine groepen

Wilt u uw medewerkers inspireren? Graag verzorg ik voor u een boeiende en herkenbare workshop, bijvoorbeeld tijdens een heidag, de lunch of een symposium, waardoor medewerkers of leden zich gehoord en uitgedaagd voelen. Enkele thema's zijn:

  • Blijf je brein de baas bij stress;
  • Grenzen stellen houdt je brein scherp;
  • Blijf in regie tijdens verandering;
  • Samenwerken: benut persoonlijkheidsverschillen, zoals introversie en extraversie;
  • Verbindend communiceren: de kracht van kwetsbaarheid;
  • Gun je brein minder prikkels;
  • (Stilte)retraites met mindfulnesselementen;
  • Vitaal blijven als medewerker en mantelzorger.

Bel 06-21 404 621 of neem contact op voor meer informatie. Referenties beschikbaar. Kijk hier voor een impressie van mijn workshop tijdens het evenement 'Payroll Praat 2016' van het Nirpa.

Workshop of coaching: Introversie als kracht

Wil je begrijpen waarom introverte mensen zich anders gedragen dan extraverte mensen? Wil je leren hoe je jezelf laat zien op een manier die bij je past? Wil je de klussen krijgen die je leuk vindt? Dan kan een workshop of coaching je helpen. Neem voor een maatwerktraining of coaching contact op voor meer informatie.

Individuele loopbaan LEF-sessie

Wil je nagaan wat je tegenhoudt om een loopbaanstap te nemen? Wil je een andere baan zoeken, maar merk je dat je niet in beweging komt? Vraag je je bijvoorbeeld af of je te oud bent, te duur of dat je met minder inkomen toe zou kunnen? Doe dan een individuele LEF-sessie.

Doordat je realistisch naar de wereld kijkt, durf je in actie te komen. Je overziet je keuzes en weet waar je kunt beginnen! Maak een afspraak: 06 - 21 404 621 of neem contact op via deze website.

Preventiegesprekken: behoud van veerkracht

De pers staat er bol van. Veel mensen ontwikkelen stressklachten. Deels vanwege hoge werkdruk, deels door de combinatie van gezin en werk. Deels door de toegenomen prikkels in onze samenleving. Wilt u uw medewerkers de kans geven om in één gesprek veel bruikbare tips te krijgen om de balans gezond te houden? Neem dan contact op voor meer informatie. Met een preventiegesprek bespaart u op verzuimkosten en draagt u bij aan een hoge motivatie.

Workshop: Grenzen stellen houdt je brein scherp

Ben je ook weleens jaloers op die ene collega, die altijd overzicht en controle heeft? Die makkelijk 'nee' zegt of taken doorgeeft aan anderen? Zou je dat ook willen kunnen? Op een vriendelijke en duidelijke manier? Dan is deze workshop misschien iets voor jou. Als je op tijd je workload managet, blijft je brein helder en geconcentreerd en ga je tevreden naar huis na een dag hard werken. Je leert herkennen wanneer stresshormonen je controlecentrum in je brein plat dreigen te leggen. Je krijgt tips en trucs om respectvol en overtuigend grenzen te stellen. Je oefent welke reacties passen in welke situaties. Je onderzoekt welke energievreters je kunt inruilen tegen energiegevers en realiseert je dat grenzen stellen niet alleen goed is voor, maar ook voor je werkgever en collega's! Deze workshop samen met je collega's doen? Bel 06 - 21 404 621 of neem contact op via deze website.

Workshop: Blijf je brein de baas bij stress

Stijgt de werkdruk? Neemt het ziekteverzuim toe? Wilt u uw medewerkers ondersteunen bij gezond en vitaal aan het werk zijn en tegelijkertijd thuis kunnen ontspannen en bijkomen? Tijdens de training leren medewerkers een basishouding die minder stress oplevert, krijg ze inzicht in hun stressoren, drijfveren en verhogen ze hun energiegevers. Met theorie over de werking van het brein, een testje, oefeningen en wetenschappelijk onderbouwde tips ervaren ze hoe het is om te kunnen ontspannen, keuzes te maken en grenzen te stellen. Neem voor meer informatie contact op.

Algemene voorwaarden
Op alle trainingen, workshops, coaching en bemiddelingsgesprekken zijn de algemene voorwaarden van toepassing.